Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Schoonmaak cyndosan desinfectie ph8,5 2x5 liter kiem en micro organisme dodend

Terug
Artikel nummer: 05457
Verkoop: colli 10 ltr
€ 5,80 Per stuk
€ 57,97  Per eenheid
Samenvatting:
Schoonmaak cyndosan desinfectie ph8,5 2x5 liter kiem en micro organisme dodend
Gebruik van het product:
Een belangrijk middel voor ontsmetting en het tegen gaan van verschillende bacteriën en gisten. Veelal gebruikt in o.a. voedingsmiddelenindustrie, scholen, restaurants, kantoren en ziekenhuizen.

Cyndosan is een reinigingsmiddel met een kiemdodende werking. Het laat een uiterst dunne, sterk geconcentreerde film achter op de behandelde oppervlakten, apparatuur en gebruiksvoorwerpen. De laag die achterblijft zorgt gedurende enige tijd voor het behouden van een laag kiemgetal en de verdere verspreiding van micro-organismen. Ook mogelijke kwalijke geuren die door de bacteriën zijn ontstaan worden bestreden.

Cyndosan is een kleurloze vloeistof op basis van quaternaire ammonium chlorides. De gespecialiseerde samenstelling waarborgt een snelle en effectieve vernietiging van gram-positieve en gram-negatieve bacteriën en gisten.

Cyndosan is een officieel door het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid en Milieuhygiëne toegelaten reinigings- en ontsmettingsmiddel, met het toelatingsnummer 12270-N.

Extra zoekterm:
Cyndosan
Bestel aantal eenheden:
Om bij grote hoeveelheden een offerte voor dit artikel aan te vragen, vult u onderstaand formulier in.

Offerte aanvragen



© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling