Bedrukken


RUIM AANBOD TE BEDRUKKEN ARTIKELEN

Gédé Verpakkingen heeft een steeds diverser en groter aanbod aan bedrukte artikelen. Van tassen tot etiketten en van kartonnen bekers tot bestekpochettes. U bent er naar op zoek, wij kunnen u voorzien!

Wij hebben ons vanuit onze kennis en kracht gefocust op artikelen voor de foodindustrie (slagers, vishandelaren, bakkers etc.). Over deze artikelen kunnen wij u dan ook uitgebreid informeren en adviseren. 

 

Altijd een scherpe prijs en goed contact
Wij zijn altijd op zoek naar de beste leveranciers met de gunstigste prijs-kwaliteitverhouding. Zo krijgt u een goed product voor een mooie prijs. Ook streven wij ernaar om het contact met de klant zo prettig en helder mogelijk te laten verlopen. U kunt bijvoorbeeld contact hebben met een van onze vertegenwoordigers bij u op de zaak, of bijvoorbeeld telefonisch via ons personeel op kantoor.

 

Wij denken met u mee
Heeft u specifieke wensen voor een bedrukt artikel, dan kunt u uw ideëen op ons los laten. Wij zullen uw wensen verwerken in diverse ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Pas wanneer u écht tevreden bent wordt het ontwerp naar de leverancier gestuurd.

 


VOORBEELDEN

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling