Klantenservice


Registreren

Registratie is alleen voor nieuwe klanten van Gédé. Wilt u nieuwe klant worden van Gédé en profiteren van alle voordelen van online bestellen? Vul dan hier uw gegevens in. U ontvangt via Gédé een bevestiging via mail.
 


Bestellen

Gemak staat hoog in het vaandel bij Gédé Verpakkingen, zo ook als het om bestellen gaat. U kunt kiezen voor de bestelmethode die bij ú past.

Telefonisch: Onze medewerkers nemen met plezier uw bestelling op. Met behulp van uw eigen bestellijst in ons systeem wordt uw bestelling ingevoerd. Op deze manier kunnen wij precies zien welke artikelen u bij ons afneemt.

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via het nummer: 072 505 32 44
(ma - vr 08.00 tot 17.00 uur)

Fax: U krijgt van ons een geprint bestelformulier voorzien van uw eigen assortiment. U kunt uw bestelling hier eenvoudig op invullen en naar ons faxen.

BestelAPP: Razendsnel via uw eigen mobiele telefoon of tablet bestellen. Met deze handige APP bent u slechts met 1 klik verwijderd van uw eigen bestellijst. Deze is voorzien van duidelijke omschrijvingen en foto’s. Zo is het mogelijk om door uw eigen magazijn uw voorraad na te lopen en direct via de APP uw bestelling te plaatsen.

Website: Eenvoudig digitaal bestellen via www.gede.nl. Duidelijke artikelomschrijvingen met mooie foto’s helpen u eenvoudig te bestellen. Om direct en snel op onze website te komen, kunnen wij u voorzien van een webclick. De webclick plaatst u in de usb poort van uw computer en met één druk op de knop komt u in uw eigen bestellijst.

Snelkoppeling: Met een snelkoppeling op uw bureaublad opent u met 1 klik uw bestellijst. Het voordeel van digitaal bestellen via de APP of de website is dat u tijdens het bestellen direct inzicht heeft in lopende acties en uw persoonlijke favorieten. Het bestelsysteem geeft ook bestelsuggesties aan die op basis van uw afnames in het verleden zijn berekend. De bestel-APP en bestellijst op onze website zijn zeer handige hulpmiddelen om accuraat uw bestelling te plaatsen.
 


Betalen

IDeal: Wanneer u via de website of app besteld kunt u met IDeal betalen.

Betalingsregeling vaste klanten: Met onze vaste klanten kunnen wij een betalingsregeling maken die voor de klant gewenst is.

 


Bezorgen & afhalen

Bezorgen: Artikelen op voorraad worden binnen 48 uur gelevert indien u via de website per iDeal betaald heeft. Tevens worden bestellingen vanaf €250 gratis door heel Nederland bezorgd.

Bestellingen van vaste klanten worden op de afgesproken dagen geleverd. Neem contact met ons op om na te gaan wanneer we bij u in de buurt zijn.

Afhalen: Wanneer uw bestelling gereed is kunt u deze geheel gratis afhalen bij ons in Limmen.

 


Contact

Adres:

Rijksweg 54
1906 BJ Limmen

Onze showroom, op hetzelfde adres, is geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur

Contactgegevens:

T: 072 505 32 44 (bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur)
F: 072 505 16 81
E: info@gede.nl
W: www.gede.nl

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling