Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

NIEUW - Foodconcepts 2.0

02 januari 2017

Dé tool voor meer omzet

Foodconcepts bestaat uit 5 modules die individueel of in combinatie zijn aan te schaffen. De modules waaruit u kunt kiezen zijn:

 
 

 

Drukwerkmodule

Reclame-uitingen in en om uw winkel trekken de aandacht van uw klanten. Foodconcepts biedt een eenvoudig online systeem waar u prijskaartjes, posters, flyers en ander drukwerk snel kunt vormgeven en zelf kunt printen of goedkoop kunt laten drukken via de printservice. Door zelf te printen, kunt u razendsnel acties, nieuwe produkten etc. onder de aandacht brengen van uw klanten, dit zal zeker de verkoop bevorderen! Een mooie winkel met goede presentatie verrast klanten en zorgt voor extra aankopen.

Voor vaste klanten van Gédé Verpakkingen bieden wij een mooie korting aan op de Poster & prijskaart module. Deze kan oplopen tot wel 50%! Als vaste klant krijgt u de volgende korting:
• 50% korting bij afname van 10.000 euro ex. btw aan verpakkingen per jaar.
• 25% korting bij afname van 5.000 euro ex. btw aan verpakkingen per jaar.
• 10% korting bij afname van 2.500 euro ex. btw aan verpakkingen per jaar.
 
Hoe het online systeem werkt

Het online systeem van Foodconcepts biedt hulp bij het maken van uw eigen toonbank (prijs)kaartjes en posters. Uitgangspunt is uw eigen logo en huisstijl. Na het aanmelden en aanschaffen van de gewenste module krijgt u met een persoonlijke inlogcode toegang tot speciale templates en een uitgebreid databestand met sfeerfoto’s. Met slechts een paar klikken maakt u hier professionele combinaties van. De toonbank (prijs)kaartjes kunt u zelf uitprinten. Posters zijn, in diverse formaten, zeer voordelig te bestellen via de printservice en heeft u binnen enkele dagen in huis.

Werkt u met een PLU-lijst? Dan kunnen wij deze omzetten naar een bruikbaar bestand voor Foodconcepts. Hiermee kunt u heel eenvoudig en razend snel uw prijskaartjes gereed maken. U hoeft alleen de gewenste producten aan te vinken en Foodconcepts zet de productnaam en prijs op de juiste plaats op uw prijskaartje. 

En komt u er even niet uit? Geen probleem, vanuit ons kantoor ondersteunen wij u en helpen wij u graag op weg. Op de website zijn tevens instructiefilmpjes te vinden over de werkwijze van het systeem (alleen zichtbaar voor gebruikers).

 

Instore module

Foodconcepts biedt digitale ondersteuning voor in uw winkel. Via beeldschermen kunt u uw klanten wijzen op bijvoorbeeld de dagaanbiedingen of andere acties. Het voordeel van digitale reclame uitingen is dat u ze eenvoudig en snel kunt aanpassen, elk uur van de dag.

 

Website module

Effectieve, overzichtelijke en betaalbare websites zijn eenvoudig via Foodconcepts te realiseren. De standaard pakketten variëren van simpel tot zeer uitgebreid met koppelingen voor nieuwsbrieven, bestellingen en slideshows. Voor deze service werken wij samen met partners die optimaal kunnen assisteren tegen een gunstig tarief.

 

Uw eigen beeldmerk

Foodconcepts biedt u ondersteuning voor het neerzetten en versterken van uw eigen naam als beeldmerk. Foodconcepts kan voor uw bedrijf een logo ontwikkelen welke duidelijk en sterk overkomt. Hiermee kunt u uw herkenbaarheid bij uw bestaande en nieuwe klanten verhogen. Het logo vertegenwoordigt uw bedrijf en kan in kleur, beeld en/of tekst worden uitgevoerd. De huisstijl kan worden doorgevoerd in en om uw winkel, op reclame materiaal en op verpakkingen. Op deze manier creëert u eenheid en uniformiteit.

 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over Foodconcepts? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Meteen aanmelden? Dat kan op www.foodconcepts.nl. Klik op de knop aanmelden en volg de instructies. 

Foodconcepts is onderdeel van Gédé Verpakkingen.

 

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling