Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Kassarollen


UW KASSABONNEN ALS RECLAMEDRAGER

Nieuw in ons assortiment te bedrukken artikelen zijn kassarollen! De kassarollen die wij kunnen laten bedrukken zijn van veilig BPA-vrij papier en gemaakt uit duurzame bronnen (milieuvriendelijk). De kassarollen zijn per 500 of 1000 stuks bedrukt af te nemen met een bedrukking van maximaal 4 kleuren. Op een bon kunt u bijvoorbeeld uw logo, een leuke tekst of actiecode kwijt, hierdoor zullen ze uw naam langer onthouden en stimuleert u herhaalaankopen.

Twee keer per jaar hebben wij een actieperiode waarin wij de bedrukte kassarollen voor een nóg voordeliger tarief kunnen aanbieden. Prijzen starten dan al v.a. €0,98 per stuk! Bekijk de actieprijzen en voorwaarden hieronder.

 

VOORBEELD BEDRUKKINGEN

 


BPA-VRIJ PAPIER

Bij de productie van thermische rollen wordt door een aantal producenten (met name Aziatische) bisphenol A gebruikt. Studies tonen aan dat bisphenol A los aanwezig op thermisch papier via de huid ons lichaam kan binnendringen waardoor hogere BPA-waarden kunnen gemeten worden in het organisme van kassabedienden, gevolg mogelijke schadelijke effecten op bijvoorbeeld de voortplanting en ontwikkeling, de stofwisseling en het immuunsysteem. Deze effecten zouden al kunnen optreden als je hele kleine hoeveelheden BPA binnen krijgt. Wij werken daarom uitsluitend met Europese gecertificeerde papierproducenten.

 

 

 


SPECIFICATIES

Afmeting: 80 x 80 x 12 mm - 75 mtr
Kwaliteit: 55 grams papier uit duurzame bronnen
Minimale afname: 500 stuks
Bedrukking aan te leveren in JPG of PDF formaat met een minimale resolutie van 300 DPI.
Kleuren: max. 4

 


OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u bedrukte kassarollen bestellen? Bel of mail ons dan of geef hier uw wensen door en wij maken voor u een offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook het terugbelformulier invullen.

 

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling