Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

FOODCONCEPTS - Instore reclame op uw beeldschermen

14 april 2017

Instore module

Foodconcepts biedt digitale ondersteuning voor in uw winkel. Via beeldschermen kunt u uw klanten wijzen op bijvoorbeeld de dagaanbiedingen of andere acties. Het voordeel van digitale reclame uitingen is dat u ze eenvoudig en snel kunt aanpassen, elk uur van de dag.

 

Eenvoudige bediening

Via het online systeem van Foodconcepts maakt u eenvoudig uw beeldschermen op. Deze zet u in een afspeellijst en doormiddel van het openen van een link wordt deze afgespeeld. Open de link op het gewenste scherm in uw winkel en de presentatie zal doorlopend weergegeven worden.

 

Grafische kennis is niet nodig

Wij maken voor u een standaard format waarin u kleine weizigingen kunt maken zoals tekst, prijzen en foto's. Zo heeft u altijd één duidelijk lijn in uw presentatie.

 

Gratis gebruik van fotodatabase

Ook kunt u via het online systeem gebruik maken van onze fotodatabase. In deze database staan diverse foto's per sector opgedeeld. Zo staat er altijd wel iets bij wat voor u geschikt is. De foto's zijn door een professionele fotograaf gemaakt en van zeer goede kwaliteit.

 

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over Foodconcepts? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Meteen aanmelden? Dat kan op wp.foodconcepts.nl.Klik op de knop aanmelden en volg de instructies. 

Foodconcepts is onderdeel van Gédé Verpakkingen.

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling