Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Over ons


Gédé Verpakkingen

Gédé Verpakkingen is uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel. Met een magazijnoppervlakte van ca. 7500 m2, een eigen wagenpark en 25 medewerkers leveren wij onze producten aan de detaillist en industrie.
 

Meer dan verpakken

Bij Gédé Verpakkingen hebben wij gedegen kennis en ervaring in huis om u goed te kunnen adviseren. Met een vast contactpersoon zijn de communicatielijnen kort en persoonlijk. Naast het leveren van producten uit ons ruime assortiment verpakkingsmaterialen en schoonmaakartikelen, helpen wij u graag met het ontwikkelen en doorvoeren van een eigen huisstijl. Klanten van Gédé Verpakkingen kunnen gebruik maken van onze verkoopondersteunende service foodconcepts.nl, een zeer handig instrument om op eenvoudige en voordelige wijze prijskaartjes en posters te laten drukken.

Het koopgedrag van de consument hebben wij in de afgelopen jaren zien veranderen. Impulsaankoop, snelheid, gemak en milieu zijn tegenwoordig belangrijke onderwerpen. Hierop worden verpakkingen aangepast. Gédé Verpakkingen speelt volledig in op deze trends en heeft veel verpakkingen in haar assortiment die hier op zijn afgestemd.
 

Duurzaam ondernemen

Bewust en verantwoord ondernemen is een belangrijk thema binnen Gédé Verpakkingen. De keuzes voor onze producten maken wij weloverwogen om op deze manier een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het milieu. Zo zijn onze flessen en een groot deel van onze bakjes gemaakt van a-pet. Dit materiaal is recyclebaar en kan samen met overig plastic huisafval worden ingezameld. Op het gebied van plastic draagtassen bieden wij een speciale folie aan die binnen 2 jaar 100% is afgebroken. Vanzelfsprekend leveren wij papieren draagtassen, wij hebben een groot assortiment op voorraad. De tassen leveren wij ook met uw naam en/of bedrijfslogo. Dit is mogelijk op allerlei soorten tassen.
 

Bestelgemak

Bestelgemak staat voorop bij Gédé Verpakkingen. Telefonisch zijn wij u graag van dienst maar u kunt ook met uw mobiele telefoon of tablet uw bestelling doorgeven. Via onze mobiele website heeft u direct inzicht in uw eigen bestellijst. Hier vindt u meer over onze bestel-mogelijkheden.

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling