Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Dozen (catering, gebaks, zwanenhals, op maat)


BEDRUKTE DOZEN

Dozen voor eten zijn er in verschillende standaard maten én op-maat. Wij leveren alle standaard formaten voor cateringdozen en gebaksdozen maar ook speciale formaten. Zie bijvoorbeeld de op maat gemaakte dozen voor ci Vediamo waarin zij hun ijstaarten leveren. Met dozen in uw eigen huisstijl straalt u professionaliteit uit en het staat verzorgd. Bedrukte dozen zijn al vanaf kleine aantallen te bestellen, zowel mét als zonder venster. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

 


CATERINGDOZEN

Bedrukte cateringdozen kunnen geleverd worden met een bedrukking in full color, maar ook met 1 of 2 kleuren wat weer voordeliger is. Ook kunnen er speciale insnedes worden gemaakt voor bijvoorbeeld het toevoegen van uw visitekaartje. Geef uw wensen door en wij maken een bedrukking voor u! Of lever zelf uw bedrukking aan.

Minimumafname: 1.000 stuks

Bedrukking: 1 of 2 kleuren

 


GEBAKSDOZEN

Gebaksdozen voor snits, vlaaien, slagroomtaarten, kleine gebakjes of cupcakes: wij bieden ze aan mét of zonder bedrukking. Deze dozen zijn doorgaands puntgeplakt, dus u hoeft ze alleen uit te vouwen en op te zetten. Wilt u ze bedrukt hebben? Dan kunt u kiezen uit verschillende formaten met max. 3 drukkleuren.

Minimumafname: 1.000 stuks

Levertijd: 1 tot 3 kleuren

 

ZWANENHALSDOZEN

Gebaksdozen met zwanenhals, worden vaak omschreven als zwanenhalsdozen of zwaanhalsdozen. De dozen zijn eenvoudig op te zetten door middel van een insteeksluiting. Een zwanenhalsdoos is een goedkope oplossing voor het verpakken van gebak, taart, snacks en non-food. Deze dozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en te bedrukken in 1 tot 4 kleuren.

Minimumafname: 1.000 stuks

Levertijd: 1 tot 4 kleuren

 

OP MAAT GEMAAKTE DOZEN & BIJZONDERE KARTONNEN VERPAKKINGEN

Het aanbod aan kartonnen food verpakkingen is zeer breed en divers, denk daarbij aan langsnaad, autolock, plano, sprinter, met - of zonder venster, al dan niet geschikt voor oven, magnetron en diepvries. Of het nu gaat om gebak, groente, fruit, zoetwaren of diepvries- , magnetronverpakkingen en snackbakjes zoals een hamburger verpakking. Het materiaal dat wordt gebruikt voor de ontwikkeling van food verpakkingen is per aanvraag verschillend. Dit is afhankelijk van de functie/toepassing van de verpakking: vetwerend, diepvriesbestendig, ovenbestendig en bijv. FSC® kwaliteit.

 


OFFERTE AANVRAGEN

Omdat er zo veel opties zijn voor bedrukte kartonnages is het eenvoudiger om een specifieke aanvraag te doen naar het voor u gewenste product. Geef via het offerte aanvraagformulier uw gegevens en wensen achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op! U kunt ook het terugbelformulier invullen.

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling