Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Huisstijl (briefpapier, visitekaartjes etc.)


HUISSTIJL

Het versterken van jouw herkenbaarheid als bedrijf is erg belangrijk in de competitieve markt van vandaag. Er komen steeds meer niche spelers de markt in, waardoor de markt verzadigd raakt met bedrijven die zich niet genoeg profileren. Je kunt als bedrijf kantoorartikelen bedrukken om jezelf te profileren als een merk dat let op de details – en dus professioneel is. iets kleins als een aantal huisstijl producten kan een groot verschil maken in jouw merkbeleving en verkoop!
 

BRIEFPAPIER

Briefpapier is een onmisbaar onderdeel als het gaat om huisstijl producten. Laat daarom briefpapier met uw gegevens en logo bij ons drukken. Het A4 briefpapier is verkrijgbaar in verschillende diktes en papiersoorten. Al leverbaar vanaf kleine aantallen.

 

VISITEKAARTJES

Voor een echte professional kan een visitekaartje op zak niet ontbreken. Bij Gédé Verpakkingn kunt u gemakkelijk visitekaartjes bestellen in verschillende formaten, papiersoorten en afwerkingen. Geef uw wensen of ontwerp aan ons door en wij regelen de rest.

 

SCHRIJFBLOKKEN/NOTEBLOCS

Aantekening of nota maken? Dat doe je natuurlijk op uw gepersonaliseerde schrijfblokken. Deze zijn te voorzien van een eigen logo en huisstijl. Daarnaast kunt u kiezen wat u qua informatie op de notitieblokken/notablokken wilt hebben staan. Geef uw wensen door en wij maken voor u een opzet!

 

STEMPELS

Voordelige kantoorstempels bestelt u bij Gédé Verpakkingen. Stempels in verschillende formaten voorzien met uw boodschap of alleen een datum, zijn razendsnel besteld en in huis. Makkelijk voor op uw facturen bijvoorbeeld. Lever uw logo en de tekst bij ons aan, en wij regelen de rest. Zonder moeite, zo geregeld!

 


OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u een offerte voor een van deze, of meerdere van deze artikelen? Vul het offerteformulier in of neem direct contact met ons op via de telefoon. U kunt ook het terugbelformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling