Bestellen

Gemak staat hoog in het vaandel bij Gédé Verpakkingen, zo ook als het om bestellen gaat. U kunt kiezen voor de bestelmethode die bij ú past.

Telefonisch: Onze medewerkers nemen met plezier uw bestelling op. Met behulp van uw eigen bestellijst in ons systeem wordt uw bestelling ingevoerd. Op deze manier kunnen wij precies zien welke artikelen u bij ons afneemt.

U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via het nummer: 072 505 32 44
(ma - vr 08.00 tot 17.00 uur)

Fax: U krijgt van ons een geprint bestelformulier voorzien van uw eigen assortiment. U kunt uw bestelling hier eenvoudig op invullen en naar ons faxen.

BestelAPP: Razendsnel via uw eigen mobiele telefoon of tablet bestellen. Met deze handige APP bent u slechts met 1 klik verwijderd van uw eigen bestellijst. Deze is voorzien van duidelijke omschrijvingen en foto’s. Zo is het mogelijk om door uw eigen magazijn uw voorraad na te lopen en direct via de APP uw bestelling te plaatsen.

Website: Eenvoudig digitaal bestellen via www.gede.nl. Duidelijke artikelomschrijvingen met mooie foto’s helpen u eenvoudig te bestellen. Om direct en snel op onze website te komen, kunnen wij u voorzien van een webclick. De webclick plaatst u in de usb poort van uw computer en met één druk op de knop komt u in uw eigen bestellijst.

Snelkoppeling: Met een snelkoppeling op uw bureaublad opent u met 1 klik uw bestellijst. Het voordeel van digitaal bestellen via de APP of de website is dat u tijdens het bestellen direct inzicht heeft in lopende acties en uw persoonlijke favorieten. Het bestelsysteem geeft ook bestelsuggesties aan die op basis van uw afnames in het verleden zijn berekend. De bestel-APP en bestellijst op onze website zijn zeer handige hulpmiddelen om accuraat uw bestelling te plaatsen.

Bestellen op onze website:
 

Bestellen via de app:

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling