Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Ons team


Magazijnmedewerkers

Het magazijn wordt vakkundig beheerd door betrokken medewerkers. Met veel zorg en aandacht worden op 2 locaties (Limmen en Alkmaar) ruim 3500 artikelen op voorraad gehouden. Het team in het magazijn zorgt voor een efficiënte goederenontvangst, het beheren van de goederen in het magazijn en het picken van de orders voor onze klanten.

 

Binnendienst

Op onze binnendienst werken wij met een vast team van medewerkers welke allemaal intern zijn opgeleid. Hierdoor kunnen deze mensen u aan de telefoon met hun knowhow en ervaring goed te woord staan. Als u eenmaal klant bent, krijgt u uw eigen vaste contactpersoon waarmee u automatisch een band opbouwt. Met deze manier van werken krijgen wij meer inzicht in uw bedrijf en kunnen wij beter inspringen op uw speciale wensen. Ook beschikken wij over onze eigen DTP-afdeling. Hier werken speciaal opgeleide medewerkers die al uw bedrukte verpakkingen en overig drukwerk kunnen ontwerpen.

 

Buitendienst

Buiten de deur beschikken wij over een gespecialiseerd team van buitendienstmedewerkers die u met hun ervaring kunnen helpen bij verschillende zaken. Of het nu gaat om de keuze van totaal assortiment van uw verpakkingen en schoonmaakartikelen of om het helpen bij een volledige en gepersonaliseerde winkeluitstraling. Onze buitendienstmedewerkers kunnen u over al deze zaken adviseren.

 

Chauffeurs

Wij beschikken over een eigen wagenpark waarmee onze chauffeurs door heel Nederland de bestellingen bezorgen. Elke dag stippelen wij een route uit om ervoor te zorgen dat elke klant op het juiste tijdstip zijn bestelling krijgt. Daarnaast maken wij ook gebruik van andere distributeurs en voor spoedbestellingen maken wij gebruik van een bodedienst om onze klanten zo snel mogelijk te kunnen bedienen.

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling