Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Hamburgerprikkers


BEDRUKTE PRIKKERS VOOR HAMBURGER OF SANDWICH

Deze hamburgerprikkers (of sandwichprikkers) worden voedselveilig geproduceerd en zijn al vanaf 1.000 stuks te bedrukken. De afmeting van het vlaggetje is 40 x 50 mm en het stokje 150 mm lang. De bedrukking is dubbelzijdig en is mogelijk in full color.

 


PRACHTIGE PRESENTATIE

Bedrukte hamburgerprikkers zijn bij uitstek geschikt voor een prachtige presentatie van uw producten tijdens een barbecue of catering.  Maar ook op een festival of in een foodhal maakt u zo eenvoudig reclame van uw product. Uw naam is op deze manier volop aanwezig.

 


PRIJZEN

Hieronder vindt u de goedkoopste prijzen voor bedrukte hamburgerprikkers. De vermelde prijzen zijn per 1.000 stuks. De levertijd is circa 2 weken.

Prijs op aanvraag.

Minimumafname: 1.000 stuks (Kleinere oplages mogelijk)

Levertijd: Circa 2 weken of volgens afspraak.

Bedrukking: Vanaf 100 stuks kan al digitaal geprint worden, t/m een aantal van 10.000 stuks, tegen een zeer voordelige prijs. Vanaf 5.000 stuks bedrukken we al in offset. Drukkleuren: Zwart of full color digitaal geprint. In offset druk 1 of 2 PMS kleuren of full color. Standaard worden de prikkers aan weerszijden van het stokje bedrukt waarbij een 2 zijdige verschillende bedrukking mogelijk is waarvoor geen meerprijs berekend wordt.

Materiaal: Gecertificeerd 135 g/m² wit gesatineerd MC papier.

Formaat: 40 x 50 mm.    

Afwerking: Dubbel tegen elkaar geplakt aan een houten stokje, 150 mm lang.

Verpakking: Standaard hygiënisch verpakt per 1.000 stuks in doosjes.

Gewicht: 2 kg per 1.000 stuks.

 


OFFERTE AANVRAGEN

Interesse in bedrukte hamburgerprikkers? Bel of mail ons dan en wij helpen u verder. U kunt ook het terugbelformulier invullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling