Kartonnen bekers


BEDRUKTE KARTONNEN DRINKBEKERS

Een bedrukte drinkbeker is dé manier om uw logo, bedrijf of boodschap op een positieve manier onder de aandacht te brengen.  De bekers kunnen worden ingezet in een bedrijfsomgeving, op evenementen, beurzen, feesten of sportkantines.

Onze kartonnen bekers zijn altijd van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in diverse formaten en zowel in kleine als in grote oplage te bedrukken. De bekers zijn geschikt voor vrijwel alle gangbare koffieautomaten.

 


WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

 Formaten:    

118 ml / 4 oz

180 ml / 7,5 oz

225 ml / 8 oz

355 ml / 12 oz

437 ml / 16 oz

Hoeveelheid:

Afname

1000 stuks

Formaten

 

180 ml / 7,5 oz

225 ml / 8 oz

Levertijd

2 weken

Druk

Digitale druk

Prijs per 1000 stuks

Vanaf € 104,00  (prijs voor afname 20.000 stuks)

 

Milieuvriendelijke bekers

Als optie kunnen onze kartonnen bekers uitgevoerd worden met een bioplastic coating. Hierdoor worden de bekers biologisch afbreekbaar en 100% composteerbaar. Deze milieuvriendelijke bekers kunnen gewoon bij het GFT afval.

 

Coffee to go deksels

Voor alle drinkbekers kunnen wij passende “coffee to-go” deksels leveren. De deksels zijn zowel in het wit als zwart te bestellen.

 


HAD U OOK GEDACHT AAN...

Wilt u iets flexibeler zijn in het personaliseren van uw verpakkingen. Dan zijn etiketten een goede uitkomst. Ook deze kunnen op blanco koffiebekers worden geplakt om ze toch te voorzien van uw eigen kenmerk. Lees hier meer over bedrukte etiketten.


OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u bedrukte bekers bestellen? Bel of mail ons dan of geef hier uw wensen door en wij maken voor u een offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook het terugbelformulier invullen.

 

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling