Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Kartonnen bekers


BEDRUKTE KARTONNEN DRINKBEKERS

Een bedrukte (drink)beker is dé manier om uw logo, bedrijf of boodschap op een functionele manier onder de aandacht te brengen.  De bekers kunnen worden ingezet in een bedrijfsomgeving, op evenementen, beurzen, feesten of sportkantines.

Onze kartonnen bekers zijn altijd van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in diverse formaten en zowel in kleine als in grote oplage te bedrukken. De bekers zijn geschikt voor vrijwel alle gangbare koffieautomaten en we leveren bekers/cups voor ijs.

 


WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

 Formaten:    

118 ml / 4 oz

180 ml / 7,5 oz

225 ml / 8 oz

355 ml / 12 oz

437 ml / 16 oz

Hoeveelheid:

Afname

1000 stuks

   

Levertijd

2 weken

Druk

Digitale druk

 

Milieuvriendelijke bekers

Als optie kunnen onze kartonnen bekers uitgevoerd worden met een bioplastic coating. Hierdoor worden de bekers biologisch afbreekbaar en 100% composteerbaar. Deze milieuvriendelijke bekers kunnen gewoon bij het GFT afval.

 

Bedrukte ijsbekers

Wij leveren naast drinkbekers ook fullcolour bedrukte ijsbekers. Onze ijsbekers zijn van uitstekende kwaliteit. De bekers hebben een dubbele coating waardoor ze geschikt zijn voor (ijs)koude producten. Doordat er geen sprake is van een bijsmaak of geur, kunt u met uw bedrukte ijsbekers ook heel goed gebruikt worden voor sampling van bijvoorbeeld snoepgoed of snacks.

 

Coffee to go deksels

Voor alle drinkbekers kunnen wij passende “coffee to-go” deksels leveren. De deksels zijn zowel in het wit als zwart te bestellen.

 


HAD U OOK GEDACHT AAN...

Wilt u iets flexibeler zijn in het personaliseren van uw verpakkingen. Dan zijn etiketten een goede uitkomst. Ook deze kunnen op blanco koffiebekers worden geplakt om ze toch te voorzien van uw eigen kenmerk. Lees hier meer over bedrukte etiketten.


OFFERTE AANVRAGEN

Wilt u bedrukte bekers bestellen? Bel of mail ons dan of geef hier uw wensen door en wij maken voor u een offerte. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook het terugbelformulier invullen.

 

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling