Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Maak uw eigen huislijn


WIJ MAKEN VAN UW NAAM EEN BEELDMERK

Gede Verpakkingen heeft een groot aantal huislijnen ontworpen waar u handig gebruik van kunt maken. Het grote voordeel is dat u zonder ontwerpkosten van dure reclamebureaus een prachtige huisstijl kunt doorvoeren in uw bedrijf.

De huisstijl als beeldmerk kunt u op alle producten gebruiken waarmee u herkenbaar wilt zijn voor uw klanten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verpakkingen, drukwerk, prijskaartjes, posters, kleding, gevel, ramen en bedrijfsauto's.

 

Verschillende huislijn sferen
Voor diverse branches in de foodsector is er een breed scala aan mooie, krachtige huislijnen beschikbaar. De huislijnen zijn te rangschikken in de verschillende sferen zoals: modern, nostalgisch, luxe en authentiek.

 

Aanpasbaar naar uw wens
De bestaande huislijnen zijn naar wens aan te passen. De logo's kunnen aangevuld worden met uw naam en de kleurstellingen kunnen worden omgezet naar uw eigen huiskleuren.

 

Geregistreerde ontwerpen
De huislijnen van Gede Verpakkingen zijn geregistreerde ontwerpen. Op deze manier geniet u bescherming van de betreffende opdruk. Zolang u klant blijft van Gede Verpakkingen kunt u gebruik maken van het ontwerp.

 


VOORBEELD HUISLIJNEN

Hieronder ziet u een aantal van onze standaard ontwerpen. Let op: dit is slecht ons standaard aanbod.

Wij kunnen altijd voor u kijken wat we buiten onze standaard ontwerpen voor u kunnen realiseren. Geef ons uw wensen door en eventueel een aantal eigen voorbeelden van wat u mooi vindt, en wij zullen proberen uw wensen te realiseren.

 


NEEM CONTACT MET ONS OP

Wij denken graag met u mee om een huislijn te creëren die goed aansluit bij uw bedrijf. Neem daarom contact met ons op om vrijblijvend te vragen naar de mogelijkheden.

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling