Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Bedrukken


RUIM AANBOD TE BEDRUKKEN ARTIKELEN

Gédé Verpakkingen heeft een steeds diverser en groter aanbod aan bedrukte artikelen. Van tassen tot etiketten en van kartonnen bekers tot bestekpochettes. U bent er naar op zoek, wij kunnen u voorzien!

Wij hebben ons vanuit onze kennis en kracht gefocust op artikelen voor de foodindustrie (slagers, vishandelaren, bakkers etc.). Over deze artikelen kunnen wij u dan ook uitgebreid informeren en adviseren. 

 

Altijd een scherpe prijs en goed contact
Wij zijn altijd op zoek naar de beste leveranciers met de gunstigste prijs-kwaliteitverhouding. Zo krijgt u een goed product voor een mooie prijs. Ook streven wij ernaar om het contact met de klant zo prettig en helder mogelijk te laten verlopen. U kunt bijvoorbeeld contact hebben met een van onze vertegenwoordigers bij u op de zaak, of bijvoorbeeld telefonisch via ons personeel op kantoor.

 

Wij denken met u mee
Heeft u specifieke wensen voor een bedrukt artikel, dan kunt u uw ideëen op ons los laten. Wij zullen uw wensen verwerken in diverse ontwerpen waaruit u kunt kiezen. Pas wanneer u écht tevreden bent wordt het ontwerp naar de leverancier gestuurd.

 


VOORBEELDEN

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling