Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

Bestellen


Telefonisch

Onze verkoopmedewerkers nemen met plezier uw bestelling op. Met behulp van uw eigen bestellijst in ons systeem wordt uw bestelling ingevoerd. Op deze manier kunnen wij precies zien welke artikelen u bij ons afneemt. U kunt uw bestelling telefonisch doorgeven via het nummer: 072 505 32 44 (ma - vr 08.00 tot 17.00 uur)

 

Mail

U krijgt van ons een geprint bestelformulier voorzien van uw eigen assortiment (te vinden in uw bestelmap). U kunt uw bestelling hier eenvoudig op invullen en als foto of scan naar ons mailen via info@gede.nl.

 

Online

Wanneer u klant bent geworden van Gédé krijgt u een account waarmee u eenvoudig online kunt bestellen. In dit account staat een bestellijst met al uw artikelen en favoriete producten. Duidelijke artikelomschrijvingen met mooie foto’s helpen u eenvoudig te bestellen. Het bestelsysteem geeft ook bestelsuggesties aan die op basis van uw afnames in het verleden zijn berekend.

 

Bestellijst op startscherm mobiel/tablet

Als u op de mobiele telefoon of tablet direct vanaf uw startscherm naar gede.nl wilt, volg dan de stappen hieronder. De bestellijst is dan net zo snel bereikbaar als een app!

 

Snelkoppeling PC of laptop

Indien u een andere browser gebruikt dan waar we hier uitleg voor geven kunt u even in de eigenschappen of instellingen zoeken. Vrijwel allemaal hebben ze een soortgelijke functie. Komt u er toch niet uit? Bel ons dan gerust, en wij leggen het u uit.

 

Android - Chrome

Ga naar www.gede.nl. Zorg ervoor dat u bent ingelogd en in uw bestellijst staat. Klik de drie puntjes rechtsboven om in het menu te komen. Selecteer “Toevoegen aan startscherm”. Pas eventueel de naam aan.

icoon op homescherm android

Apple - Safari

Ga naar www.gede.nl. Zorg ervoor dat u bent ingelogd en in uw bestellijst staat. Klik het icoon aan om het menu te openen. Veeg horizontaal om de optie “Zet in beginscherm” te vinden. Pas eventueel de naam aan.

icoon op homescherm iphone

 

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling