Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

NIEUWS - Gédé Verpakkingen viert 50-jarig jubileum

14 maart 2018

Gédé Verpakkingen viert 50-jarig jubileum

LIMMEN – Het familiebedrijf Gédé Verpakkingen uit Limmen viert dit jaar haar 50e bestaansjaar. Sinds de oprichting in 1968 door Gerard Duijkersloot heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld van een eenmanszaak tot een toonaangevende groothandel in verpakkingsmaterialen. Vanuit het pand aan de Rijksweg worden de verpakkingen geleverd door heel Nederland.

 

Familie Duijkersloot met als derde van links Gerard Duijkersloot.

 

Waar het begon

Gerard Duijkersloot werd in 1931 in Limmen geboren en groeide op bij zijn ouders Piet en Marie Duijkersloot. In zijn jeugd was hij werkzaam in de melkzaak van zijn vader (hoek Kerkweg / Dusseldorperweg) waarna hij in 1956 een eigen melkzaak in Haarlem begon samen met zijn vrouw Rie Admiraal.

Na enkele jaren is Gerard overgestapt op het verkopen van winkelbenodigdheden, dit is het begin van Gede Verpakkingen. De naam GéDé is ontstaan uit de initialen van de oprichter van het bedrijf: Gerard (Gé) Duijkersloot (Dé).

Gédé verhuisde naar Velsen-Noord en daarna naar het huidige pand in Limmen. Na lange tijd in het bedrijf te hebben gewerkt hebben zoons Kees, Ger en Hans Duijkersloot het bedrijf 25 jaar geleden overgenomen van hun vader. Zij hebben Gédé Verpakkingen verder uitgebouwd tot een innovatief en servicegericht bedrijf. Inmiddels is de 3e generatie Duijkersloot ook al werkzaam in het bedrijf.

 

De winkel van melkboer Piet Duijkersloot (vader van Gerard Duijkersloot) op de hoek Kerkweg/Dusseldorperweg.

 

Anno 2018

Gédé Verpakkingen is een moderne groothandel in verpakkingsmaterialen, winkelbenodigdheden en schoonmaakmiddelen. Met een magazijnoppervlakte van ca. 7500 m2, een eigen wagenpark en 25 medewerkers levert het bedrijf artikelen aan de detaillist in de food- en horecasector. Slagers, vis- en groenteboeren behoren al jaren tot de vaste klanten van Gédé maar door de trend van maaltijdbezorging groeit momenteel ook de levering aan de horecasector.

 

Huidige pand Gédé Verpakkingen.

 

Duurzaam ondernemen

Er worden niet alleen trends op sectorniveau in de gaten gehouden. Ook op productniveau wordt er bij Gédé gekeken wat er vernieuwd kan worden. Om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu maken zij weloverwogen keuzes voor hun producten en de materialen. Zo zijn een groot aantal van de verpakkingen die Gédé levert recyclebaar of biologisch afbreekbaar.

 

Gebroeders Duijkersloot met v.l.n.r. Kees, Ger en Hans Duijkersloot.

 

Koningsrit 27 april

Aankomende Koningsdag op vrijdag 27 april zal Gédé Verpakkingen speciaal geopend zijn voor de jaarlijkse Koningsrit. Volwassenen en kinderen kunnen dan een kijkje nemen in het bedrijf. Voor iedereen staat er koffie, limonade en een lekkere versnapering klaar. De Koningsrit van ca. 10 kilometer start rond 11.00 uur bij de Vuurbaak in Limmen. Gédé Verpakkingen bevindt zich op de route aan de Rijksweg 54.

© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling