Op dit moment is het niet mogelijk om via de website producten te bestellen. Excuses voor het ongemak.

ACTIE - Topsealmachines

06 oktober 2020

Naast ons ruime assortiment maaltijdbakken en rollen sealfolie kunt u bij ons ook terecht voor een kwaliteits-sealmachine.
We hebben twee soorten in het assortiment en deze maand zijn ze in de actie!

Topsealmachines, dé oplossing voor het verpakken van uw maaltijden

Kunststof en aluminium schalen, sluit u simpel met onze Topseal machines. Mooie presentatie, geen lekkage en langer houdbaar.
Met de verwisselbare sluitmallen kunt u onze kunststof en aluminium bakken sealen. Zelfs de 2- en 3-vaks bakken sluit u eenvoudig af.
Machine is eenvoudig in gebruik met een vriendelijke prijs!  

Topseal machine T190 ACTIE PRIJS € 995,00 (i.p.v. € 1222,75)
Topseal machine T290 ACTIE PRIJS € 1595,00 (i.p.v. € 1949,95)

Actie prijzen gelden in de gehele maand oktober 2020 en de machines worden begin november aan u geleverd.

Bekijk hoe het werkt

 

Type 190
Sealmachine Type 190 is een compact model en ideaal voor op de drukke werkbank. De folierol bevindt zich niet achter maar boven de machine en dat bespaart ruimte. Hij is licht in bediening, maar krachtig bij het sluiten.
De temperatuur wordt geregeld met het elektronische display en maakt de machine Type 190 erg nauwkeurig. De verwarmde sealplaat met anti-aanbaklaag is makkelijk schoon te houden.

 

Type 290
Een grotere en krachtigere sealmachine hebben we in Type 290. Voor veelvuldig gebruik sluit u gemakkelijk en snel kunststof en aluminium maaltijdbakken. Door het speciale sluitmechanisme wordt met een lichte bediening een grote sluitdruk verkregen.
Ook voor deze machine zijn de inlegringen verwisselbaar en maakt het mogelijk om verschillendde soorten bakken te sealen.

Informatie
Wilt u meer weten? Wij geven u graag advies over de  verschillende type machines, bijbehorende maaltijdbakken en sealfolie. Neem contact met ons op via te telefoon of email.
Op werkdagen kunt u bellen tussen 8:00 - 17:00 uur op 072 505 32 44 of stuur een email naar info@gede.nl.
© Gédé Verpakkingen   Disclaimer   Sitemap   Website ontwikkeling